top of page

Kalle Eskilsson tillbaka på Lohme

På fredag är det vernissage för Kalle Eskilssons utställning ”Expressions” på Galleri Lohme. Efter flera utsålda utställningar har det funnits stor efterfråga av konstnären från såväl övriga Sverige som internationellt. Vi kan dock stolt säga att vi är det enda galleriet som representerar hans konstnärskap.


"Expressions" är en samling konstverk där subtila ansiktsuttryck och känsloyttringar tolkas genom konstnären och återspeglas med ett färgstarkt och explosivt måleri. Alla verken är skapade genom en process där tjocka lager färg appliceras med palettkniv på duken. Övergångarna i struktur och färgnyanser är skiftande från mjuka och harmoniska till hårda och skarpa.

Utställningen pågår endast fyra dagar och under dessa utökar vi öppettiderna:

14 april 10.00 – 20.00

15 april 10.00 – 18.00

16 april 10.00 – 18.00

17 april 10.00 – 17.00


bottom of page