top of page

Höstsäsongen 2017

Vi ser fram emot en fantastisk höst på Galleri Lohme med tvåårsjubileum, internationellt etablerade utställare, Gallerinatten och Local Art.


Sommaren går mot sitt slut och snart inleds höstsäsongen på Galleri Lohme. Vårt första event går av stapeln den 25 augusti då galleriet firar tvåårsjubileum. I samband med detta håller vi vernissage för AM DeBrincat, konstnär från New York, som efter stor framgång i USA gör sin första utställning i Europa. Vi kommer även visa upp några verk av den Australienska pop-konstnären Johnny Romeo.


Den 30 september går den 20 upplagan av Gallerinatten av stapeln och vi ser fram emot en sprudlande tillställning i hela Malmö. Vi kommer att visa upp flera av våra representerade konstnärer både i galleriet och på Malmö Live som vi gör en gemensam satsning med. Under Gallerinatten hålls även vernissagen för Elodie Defontenay från Frankrike.

I mitten av oktober beger vi oss norrut för att delta på Affordable Art Fair i Stockholm (mer information kommer under hösten).


Senare på hösten kommer den kanadensiska konstnären Carlos Delgado till Malmö och vernissagen hålls den 4 november i galleriet. Under december följer vi upp konceptet "Local Art" som fick ett fantastiskt mottagande förra året.


Utöver detta kommer vi även ställa ut ett urval av våra representerade konstnärer så så som Emma Lindström, Omid Ghorab, Kim Berkhuizen, Martin Sonnleitner, Mikael Altersten, Hanna Ekegren, Erik Formoe m.fl.


bottom of page