top of page

Galleri Lohme 2 år

Två år har gått sedan vi slog upp portarna till Galleri Lohme på Erik Dahlbergsgatan i Malmö. Vi har arbetat hårt och målinriktat med en tydlig vision. Idag representerar vi några av samtidens mest intressanta konstnärer från såväl Sverige som den internationella konstscenen.


Vi firar vårt tvåårsjubileum fredagen den 25 augusti mellan 18.00 – 20.00. I samband med detta håller vi även vernissage för den New York-baserade AM DeBrincat som gör sin första soloutställning i Europa efter stora framgångar i USA. Konstnären kommer att vara på plats och vi bjuder på bubbel och snittar. Ni är alla varmt välkomna att komma och fira med oss och vara med om ännu en fantastisk konstupplevelse.


Vi vill även passa på och tacka alla som varit med oss under resan, konstnärer, samarbetspartners, anställda, alla besökare och framförallt våra familjer som stöttat oss och gjort detta möjligt.

Tack för två fantastiska år, nu kör vi vidare!


Kalle och Mikael Eskilsson


bottom of page