top of page

Delgado målar Live i Malmö

Carlos Delgado är en internationellt erkänd prisbelönad konstnär med verk som hålls i privata samlingar i Kanada, USA, Europa, Asien, Australien och Sydamerika. Hans porträtt påminner om de stora mästarna, och hans namn är på allas läppar just nu.På Gallerinattens 20-årsjubileum den 30e september arrangerar Galleri Lohme ett live målnings-framträdande med Carlos Delgado. För att alla som vill se ska få plats hålls det på hotellet Clarion Malmö Live där vi också arrangerar en utställning under kvällen.


Den 4e november är det vernissage för Carlos utställning ”Faces of the System” på Galleri Lohme. Utställningen pågår till den 25 november.

Så här beskriver konstnären sin serie Faces of the system: ”Motiven i denna serie är ansikten som förlängningen av de individer jag observerar. Jag avslöjar det djupare individualistiska uttrycket och berättelser i de personer med vilka vi delar våra kollektiva offentliga utrymmen. Dessa ansikten hör inte bara till en person, de är oss alla, de är jag, de är du. Inom de lager som vi bär med oss varje dag när vi rör oss genom vårt offentliga liv finns en berättelse, en önskan att uttrycka något som jag tillåter att komma till liv genom dessa porträtt.”


bottom of page