top of page

Vi finns på Artsy

Galleri Lohme finns nu på Artsy, världens ledande onlineplattform för gallerier och konstsamlare.


"Jimi Hendrix" av Voka, finns tillgänglig via Galleri Lohme på Artsy


Artsy har under det senaste årtiondet varit den ledande onlineplattformen för konstgallerier och konstsamlare på den internationell marknaden. Genom att kombinera ett tidsenligt förhållningssätt, professionell service och betydande kunskap om konstindustrin är de nu det självklara valet för den moderna konstaktören med höga ambitioner. På plattformen återfinns prestigefyllda institutionerna som MoMA, Tate Modern, Gagosian och Pace Gallery.


Galleri Lohme har uppnått en mognad och kapacitet för att expandera vår verksamhet ytterligare. Vi arbetar nu både med de senaste stjärnskotten och med etablerade konstnärer på den internationella konstscenen. Vår ambition är att fortsätta ligga i framkant och ständigt utmana oss själva, arbeta med de intressantaste och relevantaste aktörerna och ge utmärkt service till våra kunder. Ett partnerskap med Artsy ligger helt i linje med våra visioner.
Galleristen Mikael Eskilsson om initiativet; "För mig är Artsy mer än bara en utmärkt plattform för gallerier och konstsamlare. De drivs av en vision som jag kan relatera till. Från början var Artsy inget mer än en ambitiös Tech Startup inom konstindustrin, men de skiljde sig på en viktig punkt, de begränsar inte sig till ett specifikt ämne eller lösning. Grundarna ville verkligen riva barriärer, med hårt arbete, lysande strategier och perfekt timing, skapade de den mest kraftfulla onlineplattformen konstvärlden någonsin har sett.”


 

"Vid denna tid känns det naturligt att gå med i Artsy och därmed få möjlighet att exponera galleriet och de konstnärer vi representerar till en bredare publik."


 

"Vi drivs också av att utmana oss själva och gå utanför de traditionella ramarna, varför ska vi göra som alla andra gör när vi kan göra det bättre. Konstbranschen är fortfarande bunden av traditioner och konventioner som är meritokratiska och ogynnsamma för de flesta parter, ibland även konsumenten. Enligt min mening bör konst handla om upplevelsen och visionerna, det är vad vi vill förmedla till våra besökare och kunder. Vi representerar förvisso konstnärer med imponerande meritförteckningar, men det är inte därför vi arbetar med dem, vi gör det för att de, precis som vi, ständigt vill utmana sig själva, gå bortom det förväntade och förverkliga sin vision."


Galleri Lohme på Artsy: www.artsy.net/lohme-art-galleryComments


bottom of page