top of page

Vi gör det för er

Tänk dig att du vaknar varje dag med ett tvivel, en känsla av att inte riktigt bli förstådd, en oro över hur det du gör de flesta av dina vakna timmar kommer tas emot. Du har inga kolleger att diskutera idéer med, oavsett vilka hinder du springer på är det upp till dig själv att lösa det.


Samtidigt är det inte ett alternativ att sluta, du är övertygad om att det är detta du är ämnad att göra, du vet att du besitter en stor potential och ditt arbete gör livet meningsfullt för såväl dig som andra.


Detta är vardagen för många konstnärer över hela världen. Att vara konstnär är inte lätt, det är starkt sammanlänkat med en oro över tillvaron, du vet inte hur ditt senaste verk kommer att mottas eller hur nästa utställning kommer att gå. Du exponerar dig för allmänheten utan att ha någon livlina.


 

Att vara konstnär kräver stort mod, konstnärer vågar följa sin övertygelse trots alla tvivel och vi ska vara dem evigt tacksamma. För att ni fortsätter gestalta det vi andra inte kan uttrycka, för att ni kan berätta historier om vår samtid på ett sätt som berör, för att ni kan förmedla känslor och göra världen till en vackrare plats.


 

Det är för er vi gör det vi gör. Ni är anledningen till att Galleri Lohme existerar, vår drivkraft är att förmedla er vision och uppmärksamma den stora massan om era idéer. Vi går nu in i ett nytt årtionde, tillsammans ska vi möjliggöra att fler liv berikas av konst och att världen blir mer meningsfull.

Comments


bottom of page