top of page

Vilka vi är

Drivna av passion och ambitionen att hela tiden röra oss framåt, vi vill ge er den bästa möjliga konstupplevelsen

Alla konstnärer i vår portfolio är utvalda genom noggranna kureringsprocesser och vi kan med stolthet sätta vår kvalitetsstämpel på de verk vi förmedlar. Vårt varumärke är starkt förankrat i den passion vi känner för det konstnärliga uttrycket och viljan att förmedla rätt konst till rätt person oavsett om det är en erfaren samlare, konstförening, företag eller privatperson. 

 

Vi tror på en nära dialog med såväl konstnären som konstälskaren för att tillsammans skapa förutsättningar som gynnar alla parter. Vi erbjuder en omfattande service, från rådgivning om investeringsobjekt till installation av konstverket i ditt hem. Vi är övertygade om att vi kan erbjuda rätt konst för dig.

Ni hittar oss på Erik Dahlbergsgatan 24 B i Malmö - välkomna!

Galleri Lohme representerar några av samtidens mest intressanta konstnärer från såväl Sverige som resten av världen

Lohme, Carlos Delgado, Llegando.jpg

Vill du veta mer

Kontakta oss

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Besök galleriet

Erik Dahlbergsgatan 24 B

211 48 Malmö

Vill du besöka galleriet är du välkommen att ringa eller maila för att boka en tid. Om du har vägarna förbi och vi är på plats är du såklart välkommen in.

NrdicArtAgncy_squ_v-lg.png

Sedan 2018 utgår Nordic Art Agencys verksamhet från en lokal på samma gata som Galleri Lohme och vi samarbetar kring utvalda projekt.

Artsy, logo.png

Vi är officiell partner till Artsy, världsledande onlineplattform för gallerier, konstsamlare och konstälskare. Klicka här för att besöka vår galleriprofil.

bottom of page