top of page
Omid studio.jpg

Omid Ghorab

"Den dynamiska strukturen, tillsammans med färgskalor från naturen, ger en rustik känsla"

Konstnären använder skickligt det abstrakta mediet för att förmedla känslor och inspirera betraktaren att tolka olika saker i målningarna beroende på hur åskådaren närmar sig konsten. För Omid Ghorab handlar målning om att utveckla och göra konst meningsfull. Användningen av ett universellt språk av abstrakta former och färger som överstiger kulturella och fysiska gränser gör det möjligt att uppleva hela spektret av mänskliga känslor. Konsten flyter ut ur konstnären från en inre nödvändighet att förmedla känslor till andra.

 

Den största inspirationskällan är natur och olika materiella föremål som har åldrats, de har något att säga på ett naturligt abstrakt sätt och ger en känsla som ofta inte kan beskrivas med ord.

 

Denna samtidskonst ger en känsla av värme och lekfullhet. Den dynamiska strukturen, tillsammans med färgskalor från naturen, ger en rustik känsla. Ett konstverk från Omid Ghorab är något att förundras över och något att växa och utvecklas med.

med.

Omid studio grey.jpg

Alla listade konstverk av Omid Ghorab är till salu, välkommen att göra en  förfrågan om köp eller för mer information om ett konstverk

Fri frakt i Sverige och till resten av EU

bottom of page