top of page
Omid studio.jpg

Omid Ghorab

"Den dynamiska strukturen, tillsammans med färgskalor från naturen, ger en rustik känsla"

Konstverk av Omid Ghorab

Nedan är ett urval av verk från konstnären Omid Ghorab. Notera att dessa verk inte nödvändigtvis är tillgängliga. För att få en katalog av tillgängliga verk, vänligen kontakta oss.

Konstnären använder skickligt det abstrakta mediet för att förmedla känslor och inspirera betraktaren att tolka olika saker i målningarna beroende på hur åskådaren närmar sig konsten. För Omid Ghorab handlar målning om att utveckla och göra konst meningsfull. Användningen av ett universellt språk av abstrakta former och färger som överstiger kulturella och fysiska gränser gör det möjligt att uppleva hela spektret av mänskliga känslor. Konsten flyter ut ur konstnären från en inre nödvändighet att förmedla känslor till andra.

 

Den största inspirationskällan är natur och olika materiella föremål som har åldrats, de har något att säga på ett naturligt abstrakt sätt och ger en känsla som ofta inte kan beskrivas med ord.

 

Denna samtidskonst ger en känsla av värme och lekfullhet. Den dynamiska strukturen, tillsammans med färgskalor från naturen, ger en rustik känsla. Ett konstverk från Omid Ghorab är något att förundras över och något att växa och utvecklas med.

Omid studio grey.jpg

Gör en förfrågan om mer information om konstnären eller tillgängliga verk.

Fri frakt i Sverige och till resten av EU

bottom of page