top of page

Galleri Lohme goes Live

Storslagen arkitektur och interiör möter konst i toppklass när Galleri Lohme gör fyra exklusiva utställningar på Clarion Malmö Live i vår. Den 4 juni 2015 invigdes Malmö Live, ett komplex innehållande bland annat konserthus, kongressalar, restauranger, skybar och hotell.I byggnadens "Living Room" som utgör den centrala mötesplatsen för dessa verksamheter, kommer galleriet ställa ut högaktuella Emma Lindström, Kim Berkhuzien, Omid Ghorab samt den Österrikiska popart-konstnären Martin Sonnleitner under våren 2017. Vi ser detta som en utmärkt möjlighet att presentera några av våra konstnärer i en ny spännande miljö. Den unika arkitekturen med stora ytor, råa betongväggar och exklusiva inredning skapar alldeles särskilda förutsättningar för konst.

Det är utifrån dessa parametrar konstnärerna som ska visas upp valt ut. Vi är övertygade om att deras konstnärliga stilar och uttryck kommer att få precis rätt inramning för att kunna lyfta ytterligare en nivå och ge besökaren en upplevelse utöver det vanliga. Helheten är en viktig del vid dessa typer av arrangemang, i "Living Room" kan du som besökare i lugn och ro ta in konsten bekvämt tillbakalutad i en loungesoffa med en välkomponerad cocktail.Första vernissagen går av stapeln lördagen den 4 mars mellan 16.00 - 19.00 då en helt ny utställning av Emma Lindström presenteras.


bottom of page