top of page

Local Art 2017

Succén Local Art är tillbaka på och i början av december kommer åtta lokala konstnärer att visa upp sin konst på Galleri Lohme.


Vi ser fram emot en fantastisk andra upplaga av Local Art där vi i år kommer att få se måleri i olika stilar, fotografi och till och med chokladkonst. Som besökare kan du rösta på din favorit och vinnande konstnär belönas med priser från sponsorerna Konst 2 och Martins Color. Vi drar även en vinnare av de som besökt utställningen och röstat som belönas med en signerat och numrerat konsttryck från någon av galleriets konstnärer.


 

”Konceptet Local Art föddes faktiskt när galleriet fick en allt mer internationell prägel. Även om vi i större utsträckning arbetar med internationella konstnärer och på marknader utanför Sverige är vi måna om att hålla ett ben kvar på den lokal konstscenen. Malmö har ett fantastiskt utbud av kultur och massa spännande förmågor att ta vara på. Genom Local Art kan vi lyfta fram några av de vi tycker är särskilt intressanta för tillfället och ge vår publik en bit av Malmö.”


- Mikael Eskilsson, gallerist


 

Även formatet har en intressant dynamik, genom att blanda flera olika stilar under samma utställning ges det möjlighet att ta in nya intryck i en spännande kontext.


I år medverkar konstnärerna Alexander Haglund, Filippa Bjerling, Jonas Dahlström, Maria Holvoe Gouras, Marie Jönsson, Olaf Bisschoff, Sarah Millerton och Sparc


Vernissage: 1 december 18.00 – 20.00


bottom of page