top of page

Disrupting the Stillness - Open Call

Vi på Lohme Art Gallery är stolta över att samordna en Open Call utställning tillsammans med de fantastiska människorna på The Visionary Projects i New York.


I dessa tider av isolering behöver vi saker som berör oss. Det är viktigt att det fortsätter hända saker och vi behöver ett online-alternativ. När det traditionella inte räcker, letar vi efter andra lösningar. Detta är vad abstrakt konst alltid har gjort. Det är uttrycket för någons behov av att bryta sig loss från det traditionella. En återspegling av idén att det finns ett annat sätt att göra det. Mitt sätt. Ditt sätt. Vårt sätt..


Utställningen kommer att vara i ett online-visningsrum där besökaren kan röra sig fritt och se på konsten som om de befann sig i ett fysiskt galleri. Temat kring "Disrupting the Stillness" möjliggör alla typer av abstrakt konst, från uttrycksfull till minimalistisk, från målningar till skulptur.


 

Lohme Art Gallery x The Visionary Projects


 

Vårt Open Call är för alla konstnärer inom det abstrakta fältet. Vi accepterar bidrag över hela världen. Alla accepterade konstverk kommer att vara till salu i onlineutställningen.


Vi ser fram emot att granska alla bidrag och välja ett enastående urval av prisvärd abstrakt konst.


Klicka här för att ansöka med ditt bidrag.

Comments


bottom of page