2021 07 Jimi, 140x140 cm, Acrylic on Canvas.jpg

"Spontaneous Realism"

24 september - 23 oktober

Vernissage: Fredag 24 september, 18.00 - 22.00

Voka myntade genren ’Spontaneous Realism’ som en definition av sitt konstnärskap. Inom ramen för samtidskonst är det en modern inriktning som återspeglar dagens tidsanda.

Från början var realismen utgångspunkten i hans måleri. Voka studerade länge de gamla mästarnas tekniker men har sedan anpassat dessa lärdomar för sitt eget utövande. Han arbetar med snabba naturliga rörelser och penseln dansar fram över de stora dukarna när de spektakulära porträtten och dynamiska stadsbilderna tar form.

Vokas framgångsrika karriär har lett till att hans verk nu finns representerade i prestigefulla samlingar världen över, han fortsätter dock att skapa med samma entusiasm och glädje som han alltid gjort.

Information angående covid:

Vi tar smittspridningen av Covid 19 på största allvar och uppmuntrar våra besökare att göra likaså. Vi kommer att ha separat ingång och utgång. Vi uppmuntrar alla att i största möjliga mån mingla på trottoaren utanför efter att ni tagit del av utställningen. För den som inte känner sig bekväm att komma på utställningen är ni självklart hjärtligt välkomna att komma vilken dag som helst under ordinarie öppettider.